Kruidige haaskarbonades met andijvie

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituurpan verhitten tot 180 °C. Andijvie in schaal met dressing mengen. Aardappelwafeltjes bereiden in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 8 minuten bruinbakken. In droge koekenpan pijnboompitten ca. 2 minuten roosteren. Karbonades op vier borden leggen. Boursin erover verdelen. Aardappelwafeltjes op smaak brengen met zout. Andijviesla bestrooien met pijnboompitten. Karbonades serveren met aardappelwafeltjes en andijviesla.

Kruidige haaskarbonades met andijvie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept