Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grillpan gloeiend heet laten worden. Intussen in braadpan 3 eetlepels olijfolie verwarmen. Krielaardappeltjes en sperziebonen erdoor scheppen. 3/4 dl water en 1 theelepel shoarmakruiden toevoegen en aardappeltjes en sperziebonen in ca. 12 minuten afgedekt gaar laten smoren, af en toe omscheppen. Intussen rest van shoarmakruiden door rest van olie roeren en hiermee lamskoteletjes bestrijken. Koteletjes in grillpan in ca. 5 minuten mooi bruin en van binnen rosé roosteren, halverwege keren. Intussen zilveruitjes grof hakken en door aardappelmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en op twee borden scheppen. Koteletjes erop leggen.

Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept