Bruine suikertaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem in een kom. Verspreid er de boter over, suiker, eieren en zout. Plaats de melk en de gist in het kuiltje, meng de boter en de bloem, daarna beginnen met kneden, vanaf het centrum, tot het deeg glad en glanzend is. Laat een uur rijzen op een warme plaats. Klop het ei met de room. Vet een vorm van 28 cm diameter en bestrooi met het meel. Rol het deeg en prik elke cm met een vork. Spreid gelijkmatig 5 eetlepels bruine suiker op het oppervlak, giet de vulling over de taart . Strooi de resterende suiker en verdeel de boter over taart. Bak op 200°C (190°C hetelucht) gedurende 20 minuten.

Bruine suikertaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bruine Suikertaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept