Bretoense appeltaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het bladerdeeg uit en schik het mooi in de taartvorm. Snij de appels met schil in blokjes van 1 cm en vul de vorm. Meng de gesmolten margarine, het maïszetmeel, de eieren, de suiker en het binnenste van de vanillestok goed dooreen zodat je geen klonters krijgt. Giet die mengsel op de taart en bak 45 minuten op 180°. Serveer lauw met een bolletje vanilleijs.

Bretoense appeltaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense taatrt
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept