- Laat het bladerdeeg ontdooien door de vellen naast elkaar op het aanrecht te leggen. Zoveel vellen als er in je ovenschaal passen. - Haal het groen van de bloemkool en snij deze vervolgens in mooie roosjes en de steel in stukken. - Kook de bloemkool 5 minuten en haal deze uit de pan. - Vet een taartvorm in met boter - Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg. - Doe de bloemkool in de taartvorm - Snij de champignons in plakjes - Snij de uien in blokjes - Verdeel de uien en de champignons over de bloemkool - Verdeel de cashewnoten over de uien en champignons - Roer de eieren, de creme fraiche, de geraspte kaas door elkaar en breng op smaak met peper en zout. - Verdeel dit mengsel over de bloemkool, champignons, uien en cashewnoten mengsel. - Snij de camembert in reepjes en verdeel deze over de bovenkant waardoor deze geheel bedekt is met camembert. - Ongeveer een half uur in de oven en smullen maar. Deze taart is ook lekker met broccoli of met een combinatie van bloemkool en broccoli.