- Schil en was de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen met zout in 20 minuten gaar. - Maak de groenten schoon: verdeel de bloemkool in roosjes, snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Kook de bloemkoolroosjes 10 minuten in water met zout. - Verhit de boter in de koekepan en bak het gehakt rul. Bak de uisnippers en de champignon 5 minuten mee. Roer de Stroganoff sauspoeder glad met 1 1/2 dl. water. Roer de saus en de creme fraiche door het gehakt mengsel. - Snij de gekookte aardappelen in hap klare stukken en vul een ovenschaal laag voor laag met aardappel blokjes, bloemkoolroosjes en gehaktmengsel. - Strooi als laatste geraspte kaas en de amandelen over het gerecht. - Zet de schaal ca. 30 minuten in een op 200 graden Celcius voorverwarmde oven.
Bloemkoolschotel A La Stroganoff is een recept van Jerryke's Cuisine