Biefstuk met Julius

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij ajuintje en de preistengels fijn. Bak de gesneden ajuintjes bruin in de pan. Doe daar de prei bij en blus dit met een halve fles Julius. Laat dit gedurende een tiental minuten op een laag vuurtje stoven. Ondertussen doet u wat boter in de braadpan en bakt de steak. Leg dan de steaks op een verwarmd bord. Deglaceer de saus met de helft van het overbleven bier. Giet deze biersaus over de steaks en leg op elke steak wat van de prei- en ajuinmengeling. Serveer met frietjes, eventueel ook wat rauwkost. Gebruik geen vinaigrettesaus. De zure vinaigrette combineert niet met de zoete prei-ajuin combinatie.

Biefstuk met Julius is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail Julius
0 min
Bekijk recept
Groentebereiding met paardenvlees
0 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept