stoofvlees in kasteelbier

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelsteentjes, de prei in ringen, de ui in stukjes en de wortel in plakjes Verhit de boter in de pan en bak de stukjes vlees rondom bruin. Voeg de ui toe en laat nog 3 min. bakken. Voeg het flesje bier toe, draai het vuur laag en laat 1 1/2 tot 2 uur staan. Als het vlees gaar is voeg dan de prei en winterwortel toe. Bind het vocht zonodig met wat allesbinder.

stoofvlees in kasteelbier is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoof met bier en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbak varkensvlees met kasteelbier op roze bessen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ragout van hertenvlees en Kasteelbier (donker)
0 min
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept