- Spoel de sint-jacobsvruchten onder koud stromend water, verwijder de kuitzak en het vliesje rond de vrucht, steek op een kleine brochette 2 sint-jacobsvruchten en 2 kerstomaten. - Kook het vruchtvlees van de paprika in wat water volledig gaar, giet af en pureer met een staafmixer, voeg daarna de tablet provençale toe en klop de boter eronder. - Wok de groentjes op een hoog vuur tot ze beetgaar zijn, voeg even voor het einde de look-peterselie tablet toe en roer zorgvuldig om. - Bak daana de brochettes kort in hete olijfolie en kruid ze met peper en zout. - Snij de peterselieblaadjes in reepjes en voeg ze bij de gewokte groentjes, schik vervolgens de groentjes op borden, leg er de brochette op en giet er wat saus erlangs. - Dien op met gekookte aardappelen.
Spies met gebakken Sint-Jacobsvruchten, gewokte gr is een recept van Jerryke's Cuisine