Auberginestoofpot met kikkererwten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook fijn. Laat de kikkererwten uitlekken. Snijd de aubergines in blokjes van 3 cm. Schil de peen en snijd ook in blokjes.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak de aubergine rondom bruin. Voeg de knoflook en peen toe en bak even mee. Schep de komijn en chilipoeder erdoor. Roer de gepelde tomaten met vocht, kikkererwten en suiker erdoor. Breng aan de kook, draai het vuur laag en laat met de deksel op de pan in 15-20 min. gaarstoven. Schep af en toe om. Breng op smaak met peper en zout.

Auberginestoofpot met kikkererwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Auberginestoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
0 min
Bekijk recept
Italie: Aardappel-auberginestoofpot
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept