Hespengebraad met rozijntjes en worteltjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de wortelen in fijne staafjes en het sjalotje in ringen. - Verhit 2 el boter in een hoge braadpan en kleur het vlees aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout, en voeg het halve bouillonblokje toe en giet de witte wijn bij. Voeg de sjalotringen, de wortelstaafjes en de rozijntjes toe.
- Dek de pan af en laat gedurende 45 minuten verder braden op een zacht vuur.
- Haal het vlees uit de pan en hou warm.
- Zet het vuur opnieuw hoger en voeg de uienconfijt toe. Laat even doorkoken en bind lichtjes met sausbinder.
- Snij het vlees in sneetjes en dien op met de saus.Serveer met kroketjes en warme babypeertjes.

Hespengebraad met rozijntjes en worteltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hespengebraad met kruiden
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad in bladerdeeg
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met hespengebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hespengebraad met vijgen-mosterdglazuur
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept