Hazenrug met porto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de schoongemaakte hazenruggen goudbruin bakken in boter. Zet ze 10 minuten in een oven van 180°C. Blus de pan met de porto en de azijn en voeg de vleesfond erbij. Laat de saus inkoken en werk ze op met de rest van de boter. Snijd de appels in julienne en laat ze in een klontje boter stoven. Voeg de veenbessen toe, samen met een beetje suiker. Haal het vlees van de ruggen en serveer met de appelbereiding en de saus. Versier met een toefje tuinkers en geef er gekookte aardappelen bij.

Hazenrug met porto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Porto tonic
Snack
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept