Gevulde kipfilet met parmaham en marsalasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de kipfilet open en voeg peper en zout naar smaak toe. Doe geraspte kaas op de kip, vouw dicht en omwikkel met de parmaham. Bak de kipfilets om en om in een koekenpan, totdat het aan alle kanten goed gebakken is. Doe ze in een ovenschaal, giet de marsalawijn erover en zet in de oven. Bak in dezelfde koekenpan de soepgroenten even aan en voeg de maïzena toe. Voeg dan de bouillon en een scheutje marsala toe, tot de saus de gewenste dikte heeft en maak het geheel af met versgemalen peper naar smaak. Voeg eventueel nog een beetje kookroom toe. Schenk de saus over de kip en strooi er nog wat van de geraspte kaas overheen. Zet de oven op 180 graden en plaats de kip nog zo’n 30 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en een mooie gouden kleur heeft.

Gevulde kipfilet met parmaham en marsalasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept