Voorgerecht en dessert op de barbecue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Nagerecht: Pel een banaan en maak er een insnijding in over de ganse lengte. Leg op een vel aluminiumfolie, giet er 2 eetl. Amaretto over en vouw de papillot dicht. Laat ± 10 min. gaar worden op de barbecue. Dien op met een bolletje vanille-ijs en versier met enkele muntblaadjes.

Voorgerecht en dessert op de barbecue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept