Voorbereiding : 15 minuten - Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. - Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken. - Snijd de lente-uitjes (ook het groen) in schuine stukjes van ca. 2 cm. - Verhit 20 g boter in een ruime koekenpan en bak hierin de lente-ui met de suiker op een hoog vuur al roerende goudbruin. - Roer de bloem en 1 theel. cajunkruiden erdoor en vervolgens 2 dl water, 1/4 bouillontablet en de azijn. Laat de lente-uisaus op een matig vuur 5 minuten koken. - Verhit de rest van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de plakjes varkenshaas om en om bruin. Leg ze in de saus en laat het geheel nog 2 minuten pruttelen. - Lekker met gekookte aardappelen en peultjes.
Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en caju is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfspicatta met radijzen, emulsie van loof van radijzen