- Leg de visfilets naast elkaar in een passende lege schaal. Roer een eetlepel tijm en de rozemarijn door 3 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met wat zout en peper en giet over de vis. Laat 30 minuten intrekken in de koelkast. - Snijd de uien in plakken van ruim 1 cm dik. Snijd de boven- en de onderkant van de paprika's af en snijd ze in ringen van ruim 1 cm dik. Schud al snijdende de zaadjes eruit. Halveer de tomaten. Doe de groenten in een grote kom en schep om met 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper. - Leg de groenten op het rooster met het snijvlak van de tomaten naar boven. Rooster 8-10 boven direct halfhoog vuur en keer ze in die tijd 1 maal om. Schep ze in een kom, bedruppel ze met de resterende olijfolie, bestrooi ze met de resterende 4 eetlepels tijm en de resterende 1 eetlepel peterselie en schep om. - Haal de vis uit de marinade van kruiden en verwijder overgebleven marinade. Rooster de visfilets 5-10 minuten boven direct halfhoog vuur. Afhankelijk van de dikte eenmaal omkeren. - Schep de groenten op een grote schaal en leg de visfilets erop.
Visfilets met geroosterde paprika's en tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine