- Snijd de filets in stukjes en vermaal ze samen met het ei, het paneermeel en de kruiden (dille, peterselie, mosterd) in de keukenmachine, breng op smaak met peper en zout. - Draai balletjes van het mengsel en laat deze een uur opstijven in de koelkast. - Kook intussen de aardappelen. - Ontvel de tomaten en snijd ze in grove stukken en zet opzij. - Schil den snijd de ui in stukjes die u glazig stooft in de olie, samen met de geperst look, voeg tomaten toe en verlaag het vuur en laat een twintigtal minuten pruttelen. - Plet de aardappelen tot puree en voeg in plaats van boter olijfolie toe, kruid met peper en zout. - Kort voor het opdienen stoomt u de visballetjes in een paar minuten gaar ( zeker niet te lang, dan worden ze taai!) - Kruid de intussen ingedikte saus met 1 theelepel geplette korianderzaadjes, tijm, peper, zout en eventueel wat cayennepeper voor wie het graag pittig heeft. - Verdeel de balletjes over 4 borden en overgiet met de saus en geef er puree bij.