Zeeduivel en papillote met mousselinesaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

**
Voorbereiding
zeeduivel:** - Op folie, laag voor laag, spek, prei en sjalotten. Kruiden, rozemarijn, dille, dragon. Prei, zeeduivel, peper en zout. Spek, kruiden. De folie dicht vouwen en in de oven op 70? C gaar stoven in ? 8 minuten. **
Voorbereiding
mousselinesaus:** - Eidooiers met olijfolie opkloppen met een garde op en klein vuur. Als de eidooiers opgeklopt zijn de witte wijn toevoegen. Vocht uit de papillore toevoegen en bij de mousseline doen. **Afwerking :** - Het pakketje uit de folie halen en in een verwarmd bord leggen. Rondom de saus schenken en hierin enkele gewassen foreleitjes strooien. Bovenop de vis afgarneren met een mooie tak cresson, foreleitjes, een fleuron en een partje citroen.

Zeeduivel en papillote met mousselinesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Mousselinesaus
30-60 min -
Bekijk recept
Videetjes Met Grijze Garnalen En Mousselinesaus
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde Asperges Met Zalmforel En Mousselinesaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept