- Maak de vis schoon, zout en snij de vis in grote dobbelstenen. - Was de sinaasappel en rasp de schil. - Kook de mosselen kort en bewaar het vocht. - Verhit de olijfolie in een ruime kookpan en fruit daarin de ui, venkel en knoflook tot alles lichtjes bruint. - Schik de vis en de krabscharen erbovenop en voeg de kruiden, de pindakaas en de tomaten toe. - Blus af met witte wijn en mosselvocht. - Laat alles 8 tot 10 minuten op een zacht vuur sudderen onder gesloten deksel. - Voeg de gepelde scampis, de mosselen en de gehakte peterselie toe en warm alles op zonder veel roeren, zodat de vis heel blijft. - Breng alles op smaak met zout en cayennepeper. tip: - Verdeel de vis en de krabscharen over zes soepborden (liefst aardewerk) en schenk de bouillon er overheen, bestrooi met geraspte sinaasappelschil en de fijngehakte pinda's.