Zoet-zuur varkenshaasje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Marineer het varkenshaasje gedurende 4 u in een mengsel van honing, fijngesneden jonge ui, een lepel honingazijn en een lepel olie. Kruid met peper en zout. Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes. Snipper de pijpajuinen fijn. Meng de abrikozenjam met een eetlepel azijn. Haal het vlees uit de marinade, dep droog en grilleer à point. Snijd het vlees in schijven en schik het op de borden. Breng ernaast ook een lepeltje saus aan met een lepel gedroogde abrikozen en pijpajuinen.

Zoet-zuur varkenshaasje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept