Kerststronk 2

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met dooiers en suiker tot een schuimige massa. Meng met de bloem en bestrijk het deeg op een ovenplaat met boterpapier Bak op 200 °C Haal uit de oven en laat afkoelen Bestrijk het deeg, wanneer het nog lauw is, met confituur en rol het voorzichtig op Laat afkoelen en bespuit met de room Strooi er cacao over en versier met munt en roze peper. Als afsluiter van een feesttelijke avond met koffie.

Kerststronk 2 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerststronk
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met speculaas en mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk met chocoladevulling
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerststronk
30 min Nagerecht
Bekijk recept