Anijslikeur

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat dit mengsel 3 dagen trekken. Daarna distilleerd u alles over. Stop met distilleren als de uitloop erg waterig begint te smaken. Verdun het distillaat met water tot 30 vol%. Voeg suiker naar smaak toe. 3 theelepels glycerine toevoegen.Minimaal 1 maand op fles laten rusten.

Anijslikeur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zwartepasta nera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met anijsroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie met sambucca
5 min
Bekijk recept

Zwartepasta nera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met anijsroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie met sambucca
5 min
Bekijk recept