Andalusische zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen weken in lauw water. Kook de zalm 10 minuten in heet water. Kook de rijst en laat deze afkoelen. Meng de mayonaise met 2 eetlepels tomatenketchup. Was en droog de sla. Maak de paprika schoon en snij deze in dunne reepjes. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten eruit zonder de moten stuk te maken. Leg de blaadjes sla op een serveerschaal. Leg hierop een bodempje van rijst. Daarop de zalm, waar overheen stukjes paprika en rozijnen komen. De tomaat langs de rand leggen. Serveer de saus er apart bij.

Andalusische zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Andalusische aardappelsalade
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige groene olijven op Andalusische wijze
5 min Snack
Bekijk recept
Andalusische Salade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept