- Schil de peren, snijd ze horizontaal doormidden en verwijder de klokhuizen. - Hol met behulp van een theelepel het onderste deel van de peren iets uit. - Verwijder de pitten uit de dadels. - Hak de dadels en de walnoten fijn. - Vul het onderste deel van de peren met dadels en walnoten. - Zet het bovenste deel van de peren op het onderste deel. - Plaats de peren op een hittebestendige schaal. - Plaats een stoomrek in een wok of een pan. - Breng het water tot 1 cm onder het rek aan de kook. - Plaats, zodra het water kookt, de schaal met peren op het stoomrekje. - Stoom de peren gaar op hoog vuur gedurende 5-10 minuten. - Breng ondertussen 2 el honing en 1 dl water aan de kook. - Los de honing op. - Zet het vuur lager en voeg 1 el rozendistillaat (Mei Kuei Lu Chiew) toe. - Verwijder het vocht van het stoombord en giet de honingsiroop over de peren. TIP: - In plaats van 1 el rozendistillaat kunt u ook 2 el Grand Marnier of 1 el Poire William gebruiken.