Gevulde litchi's of ramboetans

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de litchi's of ramboetans voorzichtig. Halveer ze en verwijder de pit. Doe de chocolademousse in een spuitzak met een fijn kartelmondje. Spuit de litchihelften vol met chocolademousse. Schep op 4 bordjes met een ijsbolletjeslepel in het midden een bolletje chocolademousse of ijs en zet er per bordje 5 gevulde halve litchi's eromheen. Eventueel garneren met partjes mandarijn en chocoladevlokken.

Gevulde litchi's of ramboetans is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische fruitthee
Bekijk recept
Exotische vruchtensalade
Bekijk recept
Sojabonenkaas Met Lychees
20-30 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept