Gevulde tomaten met polenta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd een kapje van de tomaten, verwijder het zachte middendeel en de pitjes en zet ze omgekeerd om uit te lekken.
- Kook de polenta in water samen met de bouillonkorrels en de tijm onder voortdurend (!) roeren hooguit 5 minuten.
- Pel en snipper de ui. Verwarm de olie in een koekepan en fruit hierin de uisnippers lichtbruin en glazig. Roer de gefruite ui samen met de geraspte kaas door de warme polenta en vul hiermee de uitgeholde tomaten. Versier ze met een takje peterselie en houd ze warm.

Gevulde tomaten met polenta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde zalmfritters
20 min Snack
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polentagaletten, moes met 3 soorten ui
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept