Kippenroomsoep met quenellen en noten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui, prei en selder aanstoven in de vetstof (niet laten bruinen). De bloem toevoegen en een roux maken (goed mengen). Even laten garen. De roux aanlengen met de kippenbouillon. Laat de soep gedurende ca. 10 min. Zachtjes koken. De quenellen: Maal het kippenvlees fijn. Voeg de licht opgeslagen room toe. Kruid het geheel met peper, zout. Vorm met 2 koffielepeltjes kleine quenellen (balletjes) en pocheer ze in water. Mix de soep zeer fijn. Voeg de quenellen van kip erbij en warm de soep terug even door. Afwerken met peterselie, room en gehakte noten.

Kippenroomsoep met quenellen en noten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kippenroomsoep Agnes Sorel
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenroomsoep Met Citroen En Munt.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
kippenroomsoep
40 min Bijgerecht
Bekijk recept