- Maak een marinade van de witte wijn met 1 theelepel citroensap, peterselie,verse koriander, kervel en de gekneusde peperkorrels. - Leg de kipfilet in de marinade, en laat deze ongeveer 3 uur op een gekoelde plaats marineren. - Neem de kipfilet uit de marinade en dep deze droog waarna deze bestrooid kan worden met verse peper en zout. - Smelt in een koekenpan 50 gram boter en laat deze uitbruisen. - Bak de filet op een matig vuur mooi bruin aan beide kanten. - Snijd de filets aan plakjes en dresseer deze op bord in de vorm van een ster. - Leg de halve ontpitte warme perziken in het midden van het bord boven op de gesneden kipfilet. - Maak van de braadboter een sauce van creme fraiche en voeg de fijn gehakte koriander toe. - Voeg twee eetlepels citroensap en de bouillon toe en roer het geheel tot een sauce, breng het geheel opsmaak met verse peper en een beetje zout. - Doe de saus over de perziken. - Probeer het gerecht zo heet mogelijk te serveren.
Kippenfilet met verse perzikken en sauce van Creme is een recept van Jerryke's Cuisine