Kipsaté met pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kip met 1 teen knoflook, 5 el ketjap en 1 tl sambal in een kom. Schep de kip erdoor en laat minstens 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Doe de pindakaas, de rest van de knoflook, ketjap en sambal in een steelpan. Schenk 150 ml water en het gembersiroop erbij. Voeg het gemberpoeder toe. Breng al roerend aan de kook. Roer tot een gladde saus. Rijg de kip aan de satéstokjes en gril ca. 15 min. op de barbecue. Bestrooi met het kokos en serveer met de pindasaus. Lekker met kroepoek. Tip: U kunt de kip 's ochtends al marineren en de saus 's ochtends maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Kipsaté met pindasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept