- Vraag aan een volwassene of zij enkele pannenkoeken kan bakken. - Beleg één pannenkoek met bruine suiker en een andere met jam. - Rol de pannenkoek op en snij elke pannenkoek in stukjes van ongeveer 3cm lang. - Doe water in een kom en zet er een klein kommetje in. - Zet de grote kom op het vuur (hier heb je wel hulp van een volwassene nodig). - Smelt in het kleine kommetje de melkchocolade en doe er een halve eetlepel olie en een halve eetlepel poedersuiker bij. - Goed roeren. - Zet het afkoelrek klaar met daarop een stuk aluminiumfolie. - Was het fruit en snijd het in stukjes. - Prik voorzichtig met een vork in het fruit en doop het in de gesmolten chocolade. - Leg het snoepje nu voorzichtig op de aluminiumfolie. - Als al het fruit van een laagje chocolade is voorzien, stop je de snoepjes 2 uren in de koelkast. - Je kunt natuurlijk ook witte chocolade smelten, zo heb je witte en bruine snoepjes. - Na 2 uren neem je de snoepjes uit de koelkast en prikt telkens eentje op de opgerolde pannenkoek.