- Leg het stukje kaas in de diepvries, dan kan de kaas beter geraspt worden. - Was en droog de komkommer en was de champignons. - Schil de komkommer en schaaf of snijd die in niet te dunne plakken. - Snijd de harde en donkere delen van de champignons en snijd in dunne plakken. - Smelt de magarine in de soeppan, fruit de ui glazig en doe er plakjes champignon e komkommer bij. - Schenk de bouillon in de pan en breng alles aan de kook, temper de warmtebron. - Schuif het rooster in het midden van de oven en verwarm die voor. - Rasp de bevroren kaas. - Maak de soep af met peterselie, dille, foelie, de wijn en aroma. Proef de soep en voeg naar smaak eventueel peper en zout toe. - Verdeel de soep over 4 koppen, bestrooi de soep met de helft van de geraspte kaas, maak de bovenste rand van de koppen vochtig met wat water en dek elke kop af met een lapje bladerdeeg. - Bestrijk het deeg met een weinig water en verdeel er de rest van de kaas over. Bestrooi het bladerdeeg met wat kerrie. - Zet de soepkommen in de oven en laat het deeg gaar, bros en mooi van kleur worden, dien dan direct de soep op. TIP: - Varieer de inhoud van de soepkop geheel naar eigen smaak en vervang de Franse of Deense kaas door geraspte Goudse of Parmezaanse kaas.