Konijn uit Mol

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het konijn in stukken en kleur het vlees in hete boter. Versnipper een ui en stoof hem aan in boter. Snij de wortelen in dobbelsteentjes en bestrooi ze met boekweitbloem. Laat eventjes drogen in een lauwwarme oven. Breng alle gerechten samen in een braadslede. bevochtig met Postel-bier en vul eventueel verder aan met water tot alle ingredienten onder staan. Doe er het kruidentuiltje bij. Breng de ingredienten aan de kook en laat verder zachtjes garen in een oven op 180 graden. Hou het deksel op de braadslede. Kruid met peper en zout. Controleer even of de saus dik genoeg is. Kook ze eventueel in met een sneetje bruin brood. Meng de ingredienten voor de pannekoekjes en bak een stapeltje. Gebruik de boekweitpannekoekjes als begeleiders.

Konijn uit Mol is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn uit Mol
0 min
Bekijk recept
MANGO DAIQUIRI Cocktail
10-20 min -
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept