Koolvis met geconfijte tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de gekonfijte tomaten uitlekken. Snijd de citroenmelisse fijn.
- Voor de vissaus: breng de visfumet en de witte wijn aan de kook, voeg de room toe en laat inkoken tot sausdikte. Bind de saus eventueel met wat klontjes boter of een witte roux. Kruid met peper en zout.
- Voeg de gekonfijte tomaten en citroenmelisse bij de vissaus en houd warm.
- Kruid de koolvisfilet met peper en zout. Bak de visfilets 8 tot 10 minuten in boter of stoom ze 10 tot 12 minuten in een stoommandje of afgedekt in de oven op 200°C.
- Verdeel de saus over diepe borden, leg de visfilet erop en versier met citroenmelisse. Serveer eventueel met natuuraardappelen.

Koolvis met geconfijte tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept