Mezzelune met basilicum en ansjovis

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ansjovis 6-8 min. Fruit de basilicum de laatste 2 min. mee. Laat de pasta goed uitlekken en bak nog 2 min. al omscheppend mee in de olie. Bestrooi met (versgemalen) peper.

Mezzelune met basilicum en ansjovis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mezzelune met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept