Pittige garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de lomboks van de zaadjes en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes. Maak een marinade van de sojasaus, de rijstwijn of sherry, de lomboks, de knoflook en de gemberwortel en 6 eetlepels water. Voeg de garnalen, de bosuitjes en de cashewnoten toe en roer het goed door. Laat minstens 2 uur intrekken. Zeef de marinade en bewaar het vocht. Verhit een paar eetlepels olie in een wok. Roerbak de garnalen, bosuitjes en cashewnoten een paar minuten op hoog vuur. Voeg de marinade toe en bind met de aangemaakte maizena.

Pittige garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept