Perziken gemarineerd in moscadello

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm in een grote pan op laag vuur de wijn met de suiker en vanillestokjes en roer tot de suiker is opgelost. Doe de ongeschilde perziken in de pan, breng het vocht tegen de kook aan, temper het vuur en laat alles 3 minuten zachtjes doorkoken. Neem de pan van het vuur, laat de perziken afkoelen en verwijder de schil. Doe de perziken in een kom en schenk het vocht met de vanillestokjes erover. Serveer de perziken op kamertemperatuur. Voor het schillen kun je ook de pitten verwijderen. Dat maakt het eten gemakkelijker!

Perziken gemarineerd in moscadello is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept