- Verwijder de harde onderkanten van de stronken witlof en maak alle blaadjes los. - Bak de grote blaadjes met 1 eetlepel olijfolie en suiker in een grote pan op een hoog vuur beetgaar in ongeveer 3 minuten. - Blus met het citroensap. - Snijd de kleine blaadjes in blokjes en bak ze samen met de sjalot, knoflook, champignons en 1 eetlepel olijfolie gaar in ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met peterselie, zout en peper. - Leg 7 blaadjes witlof dakpansgewijs en vul deze met het paddestoelmengsel. - Maak een rolletje van de gevulde witlofbladeren en zet deze vast met een stengel lente-ui. - Herhaal dit met de rest van de witlofblaadjes. - Leg de witlofrolletjes in een ovenschaal en zet deze ongeveer 10 minuten in een oven van 150?C. - Bak de porta bella?s in een grote pan, voeg de wortelplakjes toe en bak ze ongeveer 2 minuten. - Blus met marsala en serveer bij de witlof.