Geitenkaastaart met spinazie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210° (gasoven 7). Doe de taartbodem in een taartvorm en prik er met een vork enkele gaatjes in. Bedek de bodem met vetvrij papier en leg er een laag droge bonen op. Zet de vorm 20 minuten in de oven, haal hem eruit en haal het papier en de bonen weg. Ontdooi de spinaziebladeren en doe ze in een kom. Pel de sjalotten, hak ze fijn en voeg ze bij de spinazie. Breek de eieren en scheid de eierdooiers en de eiwitten. Bewaar het eiwit voor een andere bereiding. Klop de eierdooiers goed los en meng ze onder de spinazie. Breng op smaak met peper en zout. Giet de helft van de spinazievulling in de taartvorm. Snij de geitenkaasjes in schijven en schik de helft ervan op de spinazie. Giet de rest van de spinazie er overheen en leg de rest van de schijfjes geitenkaas erbovenop. Plaats in de oven en laat 20 minuten bakken. De taart kan naar keuze warm of lauw worden opgediend.

Geitenkaastaart met spinazie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaart
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paprika-Geitenkaastaart
30-60 min -
Bekijk recept
Geitenkaastaart Met Zongedroogde Tomaten Van Jamie
30-60 min -
Bekijk recept