- Maak een beslag van de bloem, zout, het ei en de melk. - Bak er in de boter 4 dunne flensjes van. - Verwarmen de oven voor op 200 graden C. - Halveer de plakken geitenkaas en bestrooi ze met peper. - Laat in de boter de ui en prei op laag vuur smoren. - Voeg de suiker en 4 el water toe en verwarm het geheel al omscheppend tot het water verdampt en de suiker gecarameliseerd is. - Spreid de flensjes uit. - Leg op elk flensje wat groenten en daarop 2 stukjes geitenkaas. - Vouw de flensjes in vieren. - Schep de rest van de groenten in een ovenschaal en leg de flensjes met de punt naar het midden erop. - Schep in het midden de creme fraiche en strooi er de amandelen over. - Laat in het midden van de oven de creme fraiche in +/- 8 minuten smelten.
Geitenkaasflensjes met gecarameliseerde ui en prei is een recept van Jerryke's Cuisine