Gehaktrol met gorgonzola

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui heel fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in heel kleine blokjes. Meng het gehakt met het ei, paneermeel, ui, paprika, oregano en zout.Rol het gehakt tussen 2 vellen vershoudfolie uit tot een grote lap van ca. 30 bij 15 cm. Verdeel de plakjes ham over het gehakt en verkruimel de gorgonzola erover. Rol het gehakt stevig op. Duw de zijkanten goed aan. Verhit 3 kneepjes vloeibare margarine in een braadpan. Wacht tot de grote bellen zijn verdwenen en bak het gehakt rondom bruin. Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en braad de gehaktrol in ca. 35 minuten gaar. Draai tussendoor de gehaktrol af en toe om. Laat de gehaktrol ca. 5 minuten rusten voordat je hem in plakken snijdt. Lekker met aardappelpuree en broccoli. tips: Duw de gehaktrol goed aan, dan blijft hij heel tijdens het bakken. Door de gehaktrol even te laten rusten voordat je hem aansnijdt, wordt hij stevig.

Gehaktrol met gorgonzola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde kipfilet met olijven
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige banketstaaf stap-voor-stap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktrol met pijnboompitten en kruidenpasta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Gehaktrol
30-60 min -
Bekijk recept