Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de oven aan op de grillstand en laat deze goed heet worden. Snijd de paprika en tomaat in blokjes. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken en grill ze in de grillpan. Draai de geitenkaas met de room in een keukenmachine fijn. Doe niet meteen alle room erbij, maar net zoveel tot het een smeuïg en goed smeerbaar mengsel is. Besmeer elke plak aubergine met de geitenkaascrème. Leg er daarna wat paprika, tomaat, een paar blaadjes rucola en een blaadje basilicum op. Rol de plak op, zet het uiteinde met een prikkertje vast en snijd ieder rolletje doormidden. Leg de rolletjes op een platte schaal of een groot bord. Sprenkel er een beetje olijfolie en wat balsamico azijn over heen.

Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept