Gegratineerde witloofsoep met witbie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Het witloof schoonmaken, de bittere kern verwijderen en de groente fijnsnijden. Het witloof goudgeel fruiten in de boter en blussen met het bier en de gevogeltefond. Kruiden en 15 min. op een zacht vuurtje laten koken. Geregeld afschuimen. De soep verdelen over vuurvaste kommetjes, in elk kommetje een sneetje geroosterd brood leggen, bestrooien met kaas en laten gratineren.

Gegratineerde witloofsoep met witbie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept