Gegratineerde aardappelen met spekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op maximale grillstand. Laat de aardappelen ongeveer 30 minuten in gezouten water koken. Bak de spekjes even op in een hete pan, zonder vetstof toe te voegen. Smelt de boter in een pan en meng er de bloem onder. Voeg er geleidelijk aan de melk bij en breng op een zacht vuur aan de kook terwijl je voortdurend roert. Kruid met een klein beetje zout en peper en doe er de spekreepjes bij. Hol de aardappelen gedeeltelijk uit met een koffielepel en vul ze weer op met de bechamelsaus met spekjes. Bestrooi met de gemalen gruyère. Laat 5 à 10 minuten bruinen onder de grill.

Gegratineerde aardappelen met spekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept