Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

6
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met bessensaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-kokoswentelteefjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oma'S Griesmeelpudding Met Bessensaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Wokschotel met bamboescheuten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildpie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Vleesschotel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jordaanse Vleesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept