Wilde duif met maderasaus,

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de duiven met het gehakt en bestrooi de buitenkant met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Voeg de gehakte ui, de tijm en de madera toe en braad het geheel 30 minuten. Keer de duiven regelmatig om en bedruip ze met het braadvocht. Bind het vocht met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met madera en peper. Wilde duif met maderasaus, bleekselderij en gekookte krieltjes. Tip: Vervang madera door rode port of sherry.

Wilde duif met maderasaus, is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje in maderasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsnier Met Maderasaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Maderasaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept