Wild zwijnsbout uit de braadpan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de wild zwijnsbout met wildkruiden en voeg eventueel extra peper toe. Verwarm de boter met de olie in een braadpan en bak hierin de bout rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad het geheel gedurende ca. 30 minuten per 500 gr. vlees. Keer de bout regelmatig en bedruip deze met het braadvocht. Voeg eventueel water of bouillon toe bij het braden. Gebraden wild zwijnsbout met rode kool, appelmoes en gebakken krieltjes. Tip:
Voorbereiding
stijd in de oven: 200 graden, gedurende 20-40 minuten per 500 gr. vlees.

Wild zwijnsbout uit de braadpan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept