Kruidige rodebessensaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de gelei in een kleine steelpan op laag vuur en roer tot de gelei begint te smelten. Voeg de azijn toe en blif roeren tot het een gladde saus is. Breng de saus aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken. Serveer de saus warm of koud.

Kruidige rodebessensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vanillepudding met verse vruchtensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip En Camembertpakketjes Met Rodebessensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept