Kruidensalade met gebakken Noorse kreeftenstaartje

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Enkele dagen op voorhand de basilicumblaadjes, lookteentjes, opengesneden vanillestok en de eetlepel campari laten trekken in olijfolie Net voor het bereiden de kreeftjes pellen, (pantser bewaren voor bouillon of soep) langs de rugzijde een insnijding maken en het darmkanaal verwijderen Kruiden met een mengeling van zout, cayenne en curry en krokant aanbakken in geklaarde boter De kruiden op smaak brengen met peper, zout en notenolie, centraal op het bord schikken, rondom de kreeftstaartjes schikken De vanillestok verwijderen uit de olie, de rest fijnmixen, kruiden met peper en zout, eventueel zeven, en op het bord druppelen rond de kreeftjes.

Kruidensalade met gebakken Noorse kreeftenstaartje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept