Krokante bladerdeegreepjes met ham en geitenkaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het bladerdeeg uit en leg het op uw werkvlak. Bestrijk het met de kruidenkaas en leg vervolgens de Breydelham op de kaas. Leg op dit alles een vel bladerdeeg. Zo krijgt u twee lagen bladerdeeggebak met daartussen ham en kaas. Snijd dit in reepjes van ongeveer 2 cm breed (u kunt dit met een pizzasnijder doen). Prik kleine gaatjes in het bladerdeeg en laat de reepjes op bakpapier gaar worden in een (voorverwarmde) oven van 180°C tot ze goed gebruind en knapperig zijn (15 à 20 minuten). Haal ze uit de oven en laat ze in open lucht afkoelen op een rooster. Heerlijk knapperig, klaar om op te dienen!

Krokante bladerdeegreepjes met ham en geitenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept