- Meng het gehakt met de helft van de koriander of peterselie, de sat? marinade, 2 eetlepels ketjap en 1 eetlepel olie. Vorm 8 kleine of 4 grote burgers van het gehakt. - Steek de BBQ aan of verhit de grill, grillplaat of grillpan op de hoogste stand. - Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een klein scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten. Af laten koelen. - Rooster de sat?burgers op de hete BBQ, onder de grill of in de grillpan in ca. 10 minuten aan beide kanten gaar. Geregeld keren. - Verwarm ondertussen in een steelpan de sat?saus met 1 'kuipje' water en een scheutje ketjap ca. 5 minuten op een laag vuur. Strooi er op het laatst de rest van de koriander of peterselie over. - Roer een dressing van het citroensap, 1 eetlepel olie en 3 eetlepels ketjap. Meng in een grote schaal de geroerbakte groenten met de dressing. - Schep de gewokte groentesalade in een grote schaal. Geef de sat?burgers en de sat?saus er apart bij. Lekker met stokbrood. **TIP** - Vervang de roerbakgroenten door een mengsel van gewassen en in repen gesneden paksoi, Chinese kool en spitskool. Maak er voor een uitgebreide BBQ-maaltijd bahmi of nasi bij.